je bent hier:
NIEUWS
NVKVVdirect 14 december 2017
Wedstrijd Pijnproject In-Team
 
Aangemaakt op: 2017-12-12
Doe mee met je team.
De wedstrijd Pijnproject In-Team is een organisatie van de werkgroep Pijnverpleegkundigen van het NVKVV. De werkgroep reikt een prijs uit aan een pijnteam dat een origineel, innovatief en relevant project heeft uitgevoerd dat de zorg voor pijn of tijdens pijnbehandeling verbetert. De winnaar van de wedstrijd Pijnproject stelt tijdens de 44ste Week voor verpleegkundigen in Oostende zijn project voor.

Het project dat je indient, beoogt dus een kwaliteitsverbetering op het vlak van pijn of pijnbehandeling. Het richt zich naar patiënten, naar zorgverleners of naar beiden en is multidisciplinair: minstens 2 disciplines nemen er aan deel. 

Hoe neem je deel? 
Je vult de projectfiche in vóór 1 februari 2018 en mailt ze naar administratie@nvkvv.be. Je schrijft je ook in voor de studiedag Pijnverpleegkundigen NVKVV op woensdag 21 maart 2018 in het Kursaal in Oostende. Uiterlijk op 1 maart verneem je of jouw project gewonnen heeft. De winnaar van deze wedstrijd presenteert zijn project op de studiedag Pijnverpleegkundigen, ontvangt een ontbijtmand voor het team en krijgt een publicatie bij het NVKVV over het project. 

Meer informatie vind je op www.nvkvv.be bij de studiedag Pijnverpleegkundigen.
Terug naar overzicht
Geen artikels aanwezig.
Geef uw Gebruikersnaam en Paswoord.
Gebruikersnaam
Paswoord
Blijf ingelogd
Paswoord vergeten?